Få mer tid att fokusera på dom roliga bitarna i företagetFör dig som företagare finns det många saker att tänka när du driver företag. En sak som många behöver hjälp med är ekonomi och redovisning. Alla företag har inte en resurser att ha en egen ekonomiavdelning som arbetar heltid med dessa frågor. Då kan det vara idé att anlita en redovisningsbyrå. När du ska välja din redovisningsbyrå finns det ett antal olika saker som du behöver ta under övervägande. Det räcker inte att bara vara billigast, redovisningsbyrån måste kunna tillhandahålla just de tjänster som du och ditt företag efterfrågar. Alla företag har olika behov och det är viktigt att din redovisningsbyrå matchar dina. Visst skulle det vara skönt att bara kunna lämna ifrån sig precis allt och få en komplett service? Bokföring kan vara precis lika enkelt som att skicka ett mail.

Utöver årsredovisning, årsbokslut och fakturering kan de även hantera kundreskontra, inkomstdeklaration, den löpande bokföringen och mycket mer. Trots att de har denna breda service har de även ett av marknadens lägsta priser. Jämfört med andra redovisningsbyråer i samma klass ligger de långt under medel. De har även en prisgaranti som säger att oavsett vilka kostnader du haft hos din tidigare redovisningsbyrå så lovar de att sänka dem med minst 10% om du blir ny kund hos dem.

Få mer tid att fokusera på företaget

Istället för att du ska lägga ner massa tid på saker som kanske inte är din starka sida bara för att spara pengar kan du nu lasta över det arbetet på en bra och billig redovisningsbyrå och fokusera på det som du och ditt företag gör bäst. På så sätt blir inte kvalitén lidande och kanske du till och med sparar in en slant då du nu kan jobba mer effektivt själv.