Värmepumpar Det finns många olika tillverkare på marknaden när det kommer till värmepumpar, med stor kunskap och lång  erfarenhet är LG ett av de ledande märkena i branschen. Med innovativa lösningar och hög kvalitet ligger de  ständigt i framkant.
Deras senaste serie, LG Therma V, är deras mest avancerade serie värmepumpar. Genom ny teknik kan man  uppnå hög kvalitet och hög effekt med minimal ljudnivå. Eftersom serien kombinerar inverterteknik med  värmepumpsprincipen får man en luft/vatten-värmepump som klarar det mesta. Värmepumpar har länge varit  väldigt populära på grund av sin energieffektivitet, eftersom de bygger på en princip av återvinning använder man  minimalt med ny energi och därmed är de väldigt miljövänliga.
En värmepatron gör att LG Therma V seriens värmepumpar fungerar även om det skulle uppstå ett elavbrott, det  betyder att även om det skulle ske ett strömavbrott så förlorar man inte värmen i bostaden. När strömmen sen  kommer tillbaka så går värmepumpen tillbaka från värmepatronen till kompressorn. En värmepump från LG kan självklart användas över hela landet, oavsett om man bor i de södra varmare delarna eller om man bor i norra delen av landet där klimatet generellt sett är kallare. En värmepump ur serien LG Therma V klarar av yttertemperaturer på upp till minus 30 grader. Värmepumparna har en hög kompressorkapacitet, hur stor kompressor man behöver styrs av hur stort hus man har. Är det ett väldigt stort hus behöver man en större kompressor, bor man däremot i ett mindre hus krävs det inte lika mycket kapacitet. Är man osäker på hur mycket man behöver kan man alltid rådfråga en kunnig fackman, de hjälper en gärna att hitta rätt. Det är viktigt att man hittar rätt värmepump när man väl ska investera i en.