Tjänster du hittar hos tarotguiderna

Olika typer av tjänster som rör andlighet och det mediala finns att hitta hos Tarotguiderna. Via telefonsamtal kan man få vägledning via tarot, bli healad, få drömtydning och flera andra saker, och många är intresserade av just tarotkorten för att få hjälp att veta var livet är på väg. Andra söker kontakt med andra sidan för att ta ett sista avsked av en vän eller anhörig med hjälp av ett medium men det är också helt okej att ringa för att man är nyfiken.

Tarot

En av huvudtjänsterna hos Tarotguiderna är vägledning med hjälp av tarot. Det finns flera olika siare och man kan själv välja vilken av dom man vill prata med. Det går också bra att välja den som är ledig just för stunden, och oavsett val får man en liknande upplevelse. Korten som läggs tolkas av någon av vägledarna och kanske kan du få hjälp att besvara några av dina livsfrågor genom det. Tarot är en gammal metod men minst sagt populär fortfarande.

Kanalisering

Genom kanalisering kan man precis som med tarot få hjälp att få svar på livets stora frågor. Kanske funderar du på om du ska säga upp dig och leta andra jobb eller har något annat som ligger och gnager i bakhuvudet. Med kanalisering kommer man med hjälp från ett medium i kontakt med sitt högre jag. Få råd och vägledning kring din aktuella livssituation, vilka möjligheter och vilka farthinder som komma skall. Känner man sig vilsen och inte riktigt vet var man är på väg är det här en bra tjänst att använda sig av.

Medial konsultation

Ett medium fungerar som en länk mellan dig och den andra sidan. Med andra ord kan han eller hon hjälpa dig att få kontakt med någon som inte längre finns, och du kan få veta hur denne känner kring olika saker. Det kan kännas skönt att höra att någon närstående har det bra där denne befinner nu och att han eller hon accepterat att livet tog slut. För många kan det vara en viktig del av sorgeprocessen att kontakta ett medium men man kan också göra det för att man vill lära sig mer. Man behöver alltså inte nödvändigtvis ha någon speciell man söker kontakt med, utan man kan få ut andra saker från konsultationen också.