Det finns många fördelar med att använda moderna postboxar för postutdelningen. Ett stort utbud finns via postboxar.nu. Vi lever nämligen i en tid då färre brev skickas och fler paket levereras till dörren. Därmed kan dessa boxar erbjuda många fördelar i form av bland annat minskad inbrottsrisk och mindre fottrafik i trapphuset.

Dessa boxar gör det nämligen möjligt att samla all post i hela fastigheten på en och samma plats. Alla lägenheter får ett alldeles eget fack i boxen som dessutom är låsbart. En viktig skillnad mellan postboxar och brevinkast är att boxarnas fack är större och rymligare. De är helt enkelt anpassade till den moderna postgången som den ser ut idag. För färre vykort och brev men fler paket ställer andra krav på postutdelningen. Därför är dessa boxar idag det bästa alternativet för att ta emot post!

Fördelarna med postboxar jämfört med brevinkast

Det finns många fördelar med att dela ut posten till postboxar istället för till brevinkast. Några exempel på dessa fördelar är att boxarna:

  • Är flexibla och snygga
    Fastighetsboxar kan placeras antingen utomhus eller inomhus på fastighetens entréplan. De erbjuder en lösning för postutdelning som är såväl flexibel som snygg. Den gör att alla postfack kan samlas på ett och samma ställe. Dessutom kan utformningen anpassas för att passa fastighetens utseende i övrigt.
  • Ger en bättre arbetsmiljö och en ökad säkerhet
    En av de stora fördelarna med att sköta postutdelningen till en postbox är säkerheten. Dessa boxar är nämligen säkrare än brevinkast och brevinkasten kan samtidigt avlägsnas från lägenhetsdörrarna. Detta gör bland annat att matos och ljud från trapphuset förhindras från att leta sig in i lägenheterna. I samma veva minskar även brandrisken. Till råga på allt blir brevbärarens arbetsmiljö lite bättre.
  • Gör det möjligt att ta emot lite större försändelser
    Installationen av en fastighetsbox är positiva nyheter för alla boenden och företag i fastigheten. Det betyder nämligen att alla får varsitt postfack. Där delas den vanliga posten ut, såsom brev, vykort och mindre paket. Dessutom är det möjligt för fastighetsägare att addera en servicebox som gör att än större försändelser kan levereras till fastigheten.

Det finns med andra ord inte mycket att tveka på för dig som fastighetsägare!