Ellos – en plats för alla

Få företag erbjuder en lika komplett handelsplats som Ellos. Det svenska företaget grundades av Olle Blomqvist och Lars Gustavsson redan under 40-talet. Idag kan man hitta allt från dam- och herrkläder till inredning, skönhetsprodukter, elektronik och mycket mer. Vad många gillar med Ellos är att priserna är förmånliga. Här går det ofta att fynda såväl en ny jacka som ett par skor eller något annat. Idag debatteras det mycket huruvida klädbutiker är inkluderande eller inte. Personer som har storlek över 42 har ofta svårt att hitta kläder i vanliga butiker. Detta har dock Ellos sett till att åtgärda. På deras hemsida kan alla shoppa snygga och moderiktiga kläder, oavsett storlek. De erbjuder en kategori som heter Plus & Curves där man enkelt kan hitta kläder i storlekar upp till 58/60.

Enkelt att hitta presenter

Letar du efter en trevlig födelsedagspresent eller julklapp? Genom att shoppa hos Ellos kan du inte bara hitta nya och snygga kläder, här finns även mängder av bra presenttips. Vad sägs exempelvis om en ångstation som gör det extremt enkelt att släta ut rynkiga kläder? Eller en iPad? Ellos erbjuder nämligen inte bara sitt egna varumärke utan samlar även kända varumärken som Apple, Electrolux, Carolina Herrera och många fler.

Inredning

Många är vi som älskar inredning. Och inte undra på. Det är roligt att få skapa en inbjudande, mysig och personlig atmosfär i hemmet. Hos Ellos samlas alla de senaste trenderna till bra priser. Du kan hitta både mattor och filtar men även fåtöljer, tapeter och mängder av kökstillbehör. Ofta kan du även hitta nedsatta priser på olika produkter. Ellos har en flik som heter ”rea”, där går det ofta att göra ordentliga fynd både för mode och skönhet men också för inredning och elektronik.

Håll koll på rean

Precis som många andra större kedjor erbjuder även Ellos riktigt bra kampanjer och reaprodukter. Förutom att större prissänkningar sker under sommaren eller runt jul kan du även ha chansen att fynda hela året. Som vi nämnde ovan har Ellos en flik på hemsidan som heter rea. Här kan du ofta hitta både äldre och nyare produkter till riktigt bra priser.