Romantiskt, lyxigt och med lejon och elefanter som närmsta granne. Att spendera sin bröllopsresa i Sydafrika ger ett minne för livet och att dessutom få spendera en vecka bland vilda djur ger en unik och annorlunda resa. Nyati Safari erbjuder exklusiva bröllopspaket för nygifta par som vill få ut mycket romantik, lyx, avkoppling och häftiga upplevelser på sin första resa tillsammans som äkta makar.

Lyxigt boende

Den som bokar en bröllopsresa via Nyati Safari får inte bara uppleva en hel del vilda djur under sin vistelse, utan även ett lyxigt boende. Man spenderar 7 nätter i sin egen bungalow som dessutom har en privat terrass med utsikt över floden som rinner förbi nedanför. Samtliga måltider ingår och man har även tillgång till färsk frukt och lokala drycker så som vin, öl och alkoholfria alternativ för den som hellre föredrar det.

Safari och andra upplevelser

Nyati Safari bjuder på en mängd olika upplevelser, varav flera av dessa ingår när man köper ett bröllopspaket. Man får bland annat delta i safariturer både i dagsljus, vid solnedgången och med en stjärnklar himmel över huvudet, där man får beskåda många vilda djurarter på nära håll. Förutom safari finns även möjlighet att delta i golf- och bouleturneringar.

Vill man köpa till ytterligare aktiviteter finn en hel del att välja mellan. Bland annat kan man flyga luftballong eller helikopter, prova på insjöfiske, träffa en tam flodhäst eller ge sig iväg på cykel i närliggande områden. Det finns minst sagt mycket att göra men vill man hellre ligga och lata sig vid poolen så går det såklart också bra.

Avkoppling och romantik

När man köper ett bröllopspaket hos Nyati Safari kan man förvänta sig både romantik och lyx från första stund. Man välkomnas med vackra blommor och en flaska bubbel redan när man kliver in i sitt rum. En valfri spabehandling ingår i priset samt en privat trerätters bröllopsmiddag på terrassen. Givetvis får man bubbel att skåla med också.

Man får gott om tid att njuta tillsammans som par samtidigt som man kanske möter vänner för livet när man ger sig iväg på gruppaktiviteter. Känns bröllopspaketet lockande och man ännu inte är gift finns faktiskt möjlighet att gifta sig på lodgen och man kan på så vis slå vigsel och bröllopsresa i samma smäll.