Bröllopet är en stor dag fylld av glädje och kärlek. Det är en speciell dag för de allra flesta, särskilt för dig som väljer att hålla en stor fest. Då kommer hela din familj och alla dina vänner att samlas för dig och din partner. Men innan den stora dagen är kommen behöver du gå igenom många olika moment, allt för att den speciella dagen ska bli så unik som möjligt. Det kan handla om allt från vad ni ska ha på er för kläder till hur inbjudningskorten ska se ut. Många par gillar att ha ett tema för sitt bröllop, till exempel lantligt eller något annat.

För att du ska få inspiration och nya idéer kan det vara bra att kolla igenom lite olika bröllopsbloggar för att få mer inspiration. Det finns många bra bloggar på nätet att ta del av. En av dessa är Weddingstories. Hos den här bloggen kan du inte bara få bra inspiration när det kommer till allt från frieriet och klädseln utan även lära dig mer om vett och etikett, bästa sättet att planera bröllopet på och mycket mer. En fördel med att läsa andras erfarenheter från deras bröllop är att man kan ta lärdom av andras erfarenheter och misstag. Att planera ett bröllop är något de flesta bara gör en gång. Misstagen man gör och eventuellt lär sig av, är inget man kanske själv vill dra nytta av i framtiden. Dessa delas på bloggar för att du inför ditt bröllop skall kunna undvika fallgropar i planeringen.

Skandinaviens största bröllopsbloggar

Förutom Weddingstories finns det en rad andra populära bröllopsbloggar, bland annat Sistersinlaw, en av Skandinaviens största bröllopsbloggar. Här kan du läsa om andras bröllop under fliken bröllopsberättelser samt beställa bloggens egen tidning Sisters In Law Wedding Magazine. Ett av de bästa sätten att få inspiration till bröllopet är genom att kolla på foton och bilder från andras bröllop. Då kan du få syn på detaljer i inredningen och hitta spännande idéer som kan fungera även för ditt bröllop. Kanske vill ni skapa en vacker fotovägg där era gäster kan fotografera sig med roliga attiraljer som glasögon och lösmustascher? Hitta inspiration redan idag hos olika bröllopsbloggar och skapa er minnesvärda dag!