Få mer tid att fokusera på dom roliga bitarna i företagetFör dig som företagare finns det många saker att tänka när du driver företag. En sak som många behöver hjälp med är ekonomi och redovisning. Alla företag har inte en resurser att ha en egen ekonomiavdelning som arbetar heltid med dessa frågor. Då kan det vara idé att anlita en redovisningsbyrå. När du ska välja din redovisningsbyrå finns det ett antal olika saker som du behöver ta under övervägande. Det räcker inte att bara vara billigast, redovisningsbyrån måste kunna tillhandahålla just de tjänster som du och ditt företag efterfrågar. Alla företag har olika behov och det är viktigt att din redovisningsbyrå matchar dina. Visst skulle det vara skönt att bara kunna lämna ifrån sig precis allt och få en komplett service? Bokföring kan vara precis lika enkelt som att skicka ett mail. En redovisningsbyrå som tillhandahåller en sån tjänst är redovisningsbyrån Bokoredo. Dit skickar du enkelt in dina verifierat varje månad så gör de hela jobbet åt dig.

Utöver årsredovisning, årsbokslut och fakturering kan de även hantera kundreskontra, inkomstdeklaration, den löpande bokföringen och mycket mer. Trots att de har denna breda service har de även ett av marknadens lägsta priser. Jämfört med andra redovisningsbyråer i samma klass ligger de långt under medel. De har även en prisgaranti som säger att oavsett vilka kostnader du haft hos din tidigare redovisningsbyrå så lovar de att sänka dem med minst 10% om du blir ny kund hos dem.

Få mer tid att fokusera på företaget

Istället för att du ska lägga ner massa tid på saker som kanske inte är din starka sida bara för att spara pengar kan du nu lasta över det arbetet på en bra och billig redovisningsbyrå och fokusera på det som du och ditt företag gör bäst. På så sätt blir inte kvalitén lidande och kanske du till och med sparar in en slant då du nu kan jobba mer effektivt själv.

Deras hemsida är full av information som är lättöverskådlig och enkel att förstå. Detta för att du som kund ska känna dig trygg i att du får en effektiv och trygg service. Vill du ha mer information kan du även skicka en fråga direkt till deras VD. Inte många redovisningsbyråer erbjuder en så personlig service. Om du känner att detta kan vara värt att kolla upp kan du enkelt gå in på deras hemsida och läsa mer om vilka tjänster Bokoredo redovisningsbyrå kan erbjuda just dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *